Posao sa Kinom

Preporučite najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu i zaradite

Priključite nam se

Nazovite nas na:

+385 91 725 4936
+385 95 538 9740


Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM  
detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežuVodeće higijenske uloške sa kisikom  


Najmoderniji pročišćivač voća i povrća

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije  Posao sa ekološkim deterdžentima

Još jedan vrhunski segment i poslovna mogućnost za sve koji se bave distribucijom preparata za čišćenje.

Tiens u ponudi za svoje članove ima vodeće ekološke koncentrirane deterdžente za pranje voća i povrća, posuđa, rublja i svega u prostorijama.

DiCHO serije proizvoda su dobre za obitelj, imaju prirodno izvedene sastojke za bolje rezultate čišćenja, te koncentriranu formule. Dok činite vaš dom čišćim, sigurnijim i sjajnijim, također pridonosite sigurnijoj i zelenijoj planeti

- Isplativ
- Manje plastične ambalaže
- Štedi vrijeme i novac
- Biorazgradiv
- Ekološki
- Bolji rezultati čišćenja
- Ne suši i ne iritira vašu kožu
- Siguran za vas, vašu obitelj i vaš dom

Za detaljnije informacije nazovite na mob.:

Za detaljnije informacije nazovite na:

(00385) 091 725 4936,

Eko deterdžent za voće i povrće
Konačno i u Hrvatskoj čudesan proizvod potreban svima.

Operite svoje voće i povrće potpuno prirodnom i djelatnom tekućinom.

DiCHO deterdžent za voće i povrće je koncentrirani deterdžent koji je napravljen na bazi  đumbira i ima dvostruki učinak. Uklonite bakterije i pesticide sa površinie povrća i voća.

DiCHO za pranje   voća i povrća je u visoko koncentriranom sastavu, te je ekonomski najisplativiji.

Ne sadrži štetne tvari, ne sadrži fosfate,  ne sadrži bojila. Te je siguran za pranje voća i povrća.

Sadrži derivate   kokosa i drugih prirodnih supstanci. Tako da je nježan za ruke i siguran za zdravlje.


DiCHO sredstvo za čišćenje  donjeg rublja

DiCHO sredstvo za čišćenje donjeg rublja je specijalno dizajniran za uklanjanje mrlja i za sprječavanje rasta bakterija. Blaga formula njeguje vaše ruke i delikatnu tkaninu, te pruža njegu vama i vašoj obitelji.

Značajke proizvoda
-  Sadrži biološki katabolični enzim kojije jedinstven kod uklanjanja prljavštine, mrlja od tjelesnih     izlučevina, znoja i krvi.
- Sprječava bakterije:  Eliminira rast bakterija.
- Blag: Blaga formula je nježna za vašu delikatnu kožu i tkaninu.
- Ugodan:  meko i svježe rublje

Irgasan DP 300 je antibakterijski  i protu gljivični agent. Može eliminirati bakterije, plijesan i gljivice. Oprana odjeća će zadržati antibakterijski efekt na duže vrijeme. Irgasan DP 300 uklanja neugodne mirise. Protuupalna svojstva Irgasan DP 300 sprječava iritaciju na koži.

Enzim: Mrlje od znoja, krvi i tjelesnih izlučevina je teško ukloniti jer sadrže protein. Ako se u potpunosti ne odstrane, preostale mrlje će oksidirati i postati teže za odstraniti . Mogu čak privući i moljce koji će uništiti svu odjeću. Gledajući ispod mikroskopa, protein je dugolančani koji se isprepliće sa tkaninom. Biološki enzim za uklanjanje mrlja može razgraditi proteinski lanac u sitne dijelove i ukloniti ih.

Rastopite 5 ml na 5 litara tople vode. Umočite donje rublje na 5 minuta, ručno operite i isperite.
Namočite donje rublje prema gore navedenim uputstvima na 5 minuta, rukom nježno tapkajte donje rublje. Nježno iscjedite višak vode. Omotajte donje rublje suhim ručnikom i ručno iscjedite vodu. Nakon što je ručnik upio vodu, rublje rasprostrite na mjesto za sušenje.   


DiCHO sredstvo za pranje posuđa

Isplativa koncentrirana formula
Razrijedite koncentriranu formulu DiCHO sredstva u čistoj vodi u omjeru 1:5. Svaka litra DiCHO sredstva je jednaka 12 boca po 500 ml sredstva.

Bez taloga
Dok snažno čisti, sredstvo ima dobru razgradivu sposobnost, zbog čega ga je lako isprati, te ne ostavlja talog na posuđu.

Nježan i blag
Kako često moramo prati posuđe poslije jela, naše ruke su sklone sušenju. DiCHO sredstvo za pranje posuđa je blag, a nježna formula sadrži derivat kokosovog ulja koji njeguje i hidratizira kožu. Također ne sadrži stimulante alkil benzena i fosfata i nježan je za vaše ruke.

Velika moć čišćenja
Snažna formula je gruba prema masnoći i prljavštini, ali nježna za vašu kožu i dobra za okoliš. Lako uklanja masnoću i osušene ostatke na posuđu. Snažna formula prodire u prljavštinu i ostatke. Lako se ispire i ne ostavlja talog.  

Osvježavajući citrusni miris
Miris mesa, ribe, masnoće, začina su neizbježni na posuđu. Jedinstven ekstrakt đumbira u sredstvu uklanja neugodne mirise koji ostaju na posuđu. Također ima nježan, citrusni miris.

Savjeti za čišćenje staklenine
Za čišćenje staklenine sa dekoracijom, upotrijebite meku spužvu i nježno operite. Za uklanjanje tvrdokornih mrlja kao što su mrlje od čaja, umočite stakleninu na nakoliko minuta u deterdžentu i nježno operite mrlje sa mekom spužvom.

Plastčno posuđe
Za uklanjanje taloga masnoće koja obično ostaje na plastičnom posuđu, namočite u tekućini sa sredstvom, zatim nježno operite i isperite vodom. Za uklanjanje mrlja od umaka, namočite posuđe u deterdžentu preko 4 sata ili čak preko noći.


Dicho multifunkcionalno sredstvo za čišćenje

DiCHO multifunckionalno sredstvo za čišćenje je proizvod koncentrirane formule koji ima višenamjenske funkcije. Uklanja prljavštinu i mrlje na svim perivim površinama, uključujući podove, perive zidove, keramičke pločice, staklo, plastiku, interijer i eskterijer automobila, odjeću, te ostale kućanske proizvode. Siguran je za korištenje na svim perivim površinama. Ako im voda ne može naštetiti, DiCHO multifunkcionalno sredstvo za čišćenje ih može oprati.

DiCHO multifunkcionalno sredstvo za čišćenje ima raznolike funkcije čišćenja, sigurno čisti sve kućne površine čineći ih sjajnima bez ostavljanja taloga. Fantastična učinkovitost. Može ukloniti mrlje na svim perivim površinama. Predivno čisti ne ostavljajući štetne taloge. Formula bez ispiranja čini površine čistim, svježim i bez taloga.

Sadrži derivat kokosovog ulja koji je nježan za vaše ruke i površine. Bez fosfata i alkilbenzena, biorazgradiv što ga čini dobrim za okoliš.

Ekološki
- Alkil poliglukozidi su prozvani novom generacijom radikala koji su dobri za okoliš.
- Ne iritirajući, ne toksični i  visoko učinkoviti spojevi
- Alkil poliglukozidi su biljnog porijekla i 100 % prirodni
- Biorazgradivi
     
Perive grube površine
Za drvo, keramiku, staklene površine, perive zidove i interijere i automobile, te ostale kućne stvari. Rastopite 5 ml DiCHO sredstva za čišćenje u 1 litru vode. Isperite sa vodom i osušite.

Specijalno čišćenje
Rastopite DiCHO u omjeru 1:8, npr. jedan dio sredstva u 8 dijelova čiste vode. Pošpricajte na mrlju i obrišite
       .
Odstranjivanje mrlja
Direktno nanesite čistač na mrlju. Nježno operite i isperite čistom vodom. Pogodno za mrlje od čaja, kave, ulja itd. Prije upotrebe testirajte tkaninu za postojanost boje.  Za uklanjanje mrlja sa kauča, prvo obrišite kauč od prašine, zatim nježno protrljajte mrlju sa malo DiCHO sredstva.
 
Njega odjeće
Dodajte 10 ml čistača u 1 litru čiste vode. Operite odjeću sa sredstvom i isperite čistom vodom. Prije korištenja, testirajte tkaninu na postojanost boje