Posao sa Kinom

Preporučite najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu i zaradite

Priključite nam se

Nazovite nas na:

+385 91 725 4936
+385 95 538 9740


Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM  
detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežuVodeće higijenske uloške sa kisikom  


Najmoderniji pročišćivač voća i povrća

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije  Pomlađivanje matičnim stanicama u Kini!!!

Ovo je još jedan segment poslovne prilike koju nudi multi nacionalna kompanija Tiens.

Tiens vam omogućuje da preporučite klijente za  tretmane u jednom  od vodećih bio centara u svijetu "Tai Ji Sun " i da i na taj način zarađujete i gradite sebi posao. Ponudite svojim poznanicima i klijentima jedinstven program podmlađivanja vlastitim matičnim stanicama u Kini i stvorite sebi posao. Vrhunski tretmani. Učlanite ih u Tiens i oni će imati popust, a vi posao.

Što je Tai Ji Sun Centar Zdravlja?
Tai Ji Sun internacionalni zdravstveni centar je centar koji pruža elitnim globalnim klijentima skupinu integriranih zdravstvenih pregleda, procjena, zahvata, te praćenje zdravstvenih usluga uz temeljno načelo “ Upravljanje zdravljem preventivom”. Trenutno, Tai Ji Sun je napravio sofisticiranu dijagnozu tumora i centar za lječenje kako bi pružio vrhunsku uslugu kao što je skeniranje za rano otkrivanje karcinoma, PET-CT provjera poziciranja dubine, program rehabilitacije gena i terapija imunoloških stanica. Također ima i anti-aging centar sa funkcionalnim pregledima, korištenje tradicionalne kineske medicine za rehabilitaciju, medicinsku njegu, kozmetiku i zdravstveno biološke usluge.

Prednosti Tai Ji Sun Biološke Kozmetologije
- Sigurnost
- Autologan, nema reakcije.
- Brze daje rezultate. Cini kozu mladjom i puno aktivnijom, daje efekt njeznije i sjajnije koze. 
- Dugotrajnost ( 3 – 5 godina). Zajedničko ubrizgavanim materijalima je da samo mogu trajati gotovo 1 godinu, ali Tai Ji Ned Biološka Kozmetološka Tehnologija ima veći postotak uspjeha i kao materijal za punjenje, koji može pružiti više i više svježih stanica u osnovi, i traje 3-5 godina.

Detaljnije možete pogledati na web stranici www.taiji-sun.com
Dio reklamnih  materijala ove klinike smo preveli za vas:

TAI JI Sun Medicinski kozmetički centar predstavlja znanstvene rezultate najnovije stanične biologije, kako bi se razriješili problemi starenja stanica, koje koža dobiva u različitim životnim dobima, kao JEDNOSTAVNIM RESURSIMA koji će pomoći koži DA POSTANE SAVRŠENA KAO SA 25!!
 
Postupak 
    
1.Korak
Uzimanje uzoraka
Djelatnik uzima malu količinu kožnog tkiva sa stražnje strane uha ili usne šupljine kupca pomoću minimalno invazivnog pristupa, a zatim ih stavlja u poseban odjel za smrzavanje tkiva i pohranjuje ih u sterilni laboratoriju koji zadovoljava nacionalne standarde GMP. TAI JI Sun je postigao visoke standarde za cuvanje skupljenih uzoraka i čuvaju se u strogo sterilnim uvjetima , ustostručeno zahtjevnim i ispunjenim, posebno i jamstvo staničnih kolektora za sterilizaciju i mjerenja, i potpuno su ispunili sve zahtjeve standarda!

2. Korak
Stanični test
Tai Ji Sun stanični istraživači istražuju staničnu aktivnost posebnim metodama, i prilagodbama testiraju staničnu aktivnost posebnim metodama, i koriste ispitne reagensne kutije i drugu naprednu opremu za testiranje variabilnosti starenja povezanih anzymes, te u isto vrijeme pomoću mikroskopa promatraju starosnu situaciju stanica,te napraviti PROFESIONALNU ocjenu stanice : fiziološka starost, stupanj rasta , kapacitet umnazanja, kapacitet izlučivanja i supanj optimalizacije.

3. Korak
Tehnološka jezgra- Optimizacija Stanica
Izdvojene stanice kože, nakon koraka razdvajanja, pročišćavaju se i rastu i množe stalno. Pod stimulativnim fiziološkim uvjetima koji se koriste, apoptoza stanične jezgre se smanjuje i održava dobro stanje rasta i uvećava stanično množenje; te imaju mogućnosti slanja svih vrste signala i za popravak svih vrsta oštećenih gena. Ekspresija gena stimulira stanice da luče puno mlađe proteine, kolagen, hijaluronske kiseline, i elastična vlakna, kako bi se uklonili bezbrojni molekularni cytotoxins, aktivirala sposobnost kože za dubinsko regeneriranje i uporabi za medicinsku kozmetologiju.

4.Korak
Biološka Kozmetologija Tehnološka Aplikacija Stanice, koje su optimizirane u Tai Ji Sun Staničnom Laboratoriju, imaju ogromnu pomladjenu/mladoliku kativnost, i opskrbljuju puno vise živih stanica u korijenu, lučeći kolagen, hijaluronsku kiselinu i elastenska vlakna za poticanje aktivnosti kože, temeljno otklanjajući problem starosti, pokazujući i stvarajući vrijeme od 25 PONOVNO!

Uklanjanje ožiljaka/ bora:
Krajnji razlog bora je zbog rasta starosnih gena koji ne mogu slati sve vrste signala točno i popraviti sve vrste ozljeda, i dovode do smanjenjenja života stanica u dermisu. Popušta varijabilnost stanica,doprema i stvaranje hranjivih tvari, kao što su: kolagen, hijaluronske kiseline i elastična - vlakna veoma ozbiljan manjak; kako bi sposobnost samostalne obnove kože i nestanak i zaustavljanje pojava bore na :vratu, ustima, čelo, glabellum, vanjski nosni, Nazolabijalni i obrazima. Tai Ji SUN biološka Kozmetologija mogu probuditi prave gene; riješiti problem boranja kože brzo i učinkovito.

Uklanjanje ožiljaka:
Uklanjanje rupičastih točaka od akni, odaraca, kokošije kože i dr do regeneracije u nježnu glatku kožu;
Izjednačavanje boje kože: PHOTOCIAL:
Lice suočeno sa problemima tamno žute kože;hrapavost pora, točkicama, mjestimično crvene mrlje, neujednačen ten potpuno;
Ruke - riješava nevolje pachylosis, suhost kože i pomladjuje kako bi izgladio bore rukama;
Oblilkuje tijelo;
Potpuno renovira lice!


 Kozmetološke metode:
- Fotorejuvenacija- uklanja fleke; svijetli kožu; otklanja crvene mrlje, smanjuje pore; otklanja bore.

- Radio frekvencije: skuplja kolagen, vlakna se smanjuju grijanjem kožnih kolagenskih vlakana; preuređujei i popravlja oštećenja starenja collagenski slojeva na koži, poduže i zateže.

- Stanice za ubrizgavanje: Glavni razlog bora i rupičastih ožiljaka je nedostatak kolagena u dermisu.Nakon izašnog punjenja živih stanica, koža će proizvoditi collagens i hijaluronske kiseline stalno, napuniti zadebljanje dermisa afektivno, tako da možete vidjeti oporavak elastičnosti i zadržavanje vode, eliminirati ili smanjiti bore i rupice ožiljaka, čine kožu glatkom i finom. To riješava probleme starenja kože u temelju, ne čini lice krutim , učinci su prirodni i dugotrajni.
 
- Plastična Kozmetologija: ako zelite kompletirati rejuvenation, sugeriramo kiruršku kozmetičku terapiju.
 

Kozmetološki Integrativni Program za Različite Dobne Skupine:
 
25-35 godina: Fotorejuvenation > Ubrizgavanje stanica> Fotorejuvenation
 35-45 godina: Fotorejuvenation > Ubrizgavanje Stanica> Radio Frekvencija
 45-55 godina: Radio Frekvencija > Stanično ubrizgavanje > Radio Frekvencija
 55 i vise: RadioFrekvencija> Plastična Kozmetologija> Stanično ubrizgavanje> RadioFrekvencija
 

Što je Tai Ji Sun Centar Zdravlja?
Tai Ji Sun internacionalni zdravstveni centar je centar koji pruža elitnim globalnim klijentima skupinu integriranih zdravstvenih pregleda, procjena, zahvata, te praćenje zdravstvenih usluga uz temeljno načelo “ Upravljanje zdravljem preventivom”. Trenutno, Tai Ji Sun je napravio sofisticiranu dijagnozu tumora i centar za lječenje kako bi pružio vrhunsku uslugu kao što je skeniranje za rano otkrivanje karcinoma, PET-CT provjera poziciranja dubine, program rehabilitacije gena i terapija imunoloških stanica. Također ima i anti-aging centar sa funkcionalnim pregledima, korištenje tradicionalne kineske medicine za rehabilitaciju, medicinsku njegu, kozmetiku i zdravstveno biološke usluge.