Posao sa Kinom

Preporučite najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu i zaradite

Priključite nam se

Nazovite nas na:

+385 91 725 4936
+385 95 538 9740


Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM  
detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežuVodeće higijenske uloške sa kisikom  


Najmoderniji pročišćivač voća i povrća

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije  
Možete ponuditi i vrhunsku kozmetiku iz Japana

Predstavljamo vam vrhunsku kozmetiku iz Japana za pomlađivanje, smanjenje  bora i pigmentnih mrlja. Jedinstvena funkcionalna prirodna kozmetika sa najmanjom prirodnom kapsulom na svijetu.

Ciklokapsulacija Retinola stvara čvrstu, elastičnu te glatku i mladenačku kožu.  Retinol ostaje visoko djelatan i 40 dana nakon otvaranja seruma za razliku od svih drugih pripravaka sa retinolom.

Načinjena najmodernijom japanskom  tehnologijom mikrokapsuliranja prirodnih sastojaka omogućilo je ovakvu djelotvornost ove funkcionalne kozmetike

Bez umjetnih mirisa   /   Bez umjetnih boja   / bez tekućeg parafina   /  Bez parabena   /    Bez alkohola


                 APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu

APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu sadrži: mikrokapsule vitamina A, mikrokapsule astaksantina, EGF faktor rasta stanica i EGCG  polifenoli iz ekstrakta čaja . Oni mogu pomoći popravku DNK i podržati metabolizam kože, učiniti vašu kožu  zdravom i mladom.

APROTIE Circe intenzivni serum za glatku kožu može intenzivno smanjiti bore jer sadrži mikrokapsulirani   vitamin A, tako da u 2 tjedna  vaša koža vraća čvrstoću i meka je poput svile.

Mikrokapsulirani  Vitamin A ima funkciju protiv starenja, uklanja bore, i regenerira osjetljivu kožu, on je nestabilan, oksidira lako i brzo se raspada kada je izložen izravno toplini i svjetlosti. Kako bi bio što učinkovit na koži Tiens koristi tehniku mikrokapsuliranja ​​kojom vitamin-može prodrijeti u duboke slojeve kože  i vratiti vitalnost vaše kože iznutra te tako ubrzati smanjenje finih linija i bora.

mikrokapsulirani astaksantin: Astaksantin je prirodni antioksidans koji može izbaciti slobodne radikale i štiti kožu od sunčevih zraka i oštećenja DNA uzrokovanih ultraljubičastim zrakama.

EGF faktor rasta stanica: To je interna aktivna tvar koja  potiče metabolizam stanica i regeneraciju oštećene DNK.

EGCG-polifenoli Ekstrakta čaja: EGCG je vrsta učinkovitog antioksidansa izvađen iz TP zelenog čaja. On spriječava oštećenja DNA.

Serum je rađen na formulaciji mikrokapsuliranja ​​koja može poslati nutricijent u dubokom sloju kože, lagano se upija i na taj način njeguje kožu.

S godinama  DNA se oštećuje. Koža se može samoobnoviti samo kod blagih oštećenja DNK, dok slobodni radikali koji su nastali zbog oštećenja kože usporavaju njenu funkciju i time smanjuju kolagen i štete koži.

APROTIE Circe krema

APROTIE Circe krema za lice sadrži 3 ultra efikasna sastojka koji obnavljaju kožu te smanjuju bore i povećavaju elastičnost kože tako da vaša koža izgleda lijepo i sjajno.

Placenta raži je bogata aminokiselinama koje poboljšavaju aktivnost stanica kože I smanjuju proizvodinju melanina, čineći tako kožu glatkom I nježnom.

Kombinacija EGF, IGF, FGF  faktora rasta kože I ekstrakt peptide iz biljaka može poboljšati aktivnost stanica kože I zaštitti kožu od oštećenja I djelovanja okoline..

Ogrozd i arbutin:  2 sastojka koji su bogati vitaminom C, nekoliko aminokiselina i minerala. Oni su u stanju spriječiti djelovanje tirozinaze i smanjuju proizvodnju melanina, što rezultira da koža bolje izgleda i da je svjetla.

Krema je pogodna za sve kojima treba njega kože, a posebno za one koji pate od starenja kože, kao što su široke pore na koži, opustjeli obrazi i brada, opustjele konture lica, tamnija koža, vidljive fine linije oko očiju i usta .